Épület funkciói

Az épületet 3 db önállóan (is) üzemeltethető épületrész együttese képezi, az összekötő részeken étterem ill. konferencia és oktatóterem helyezkednek el.

Az EL-Tech Center Kft. létesítményét kettős céllal hozza létre. Elsősorban egy elektronikai területre fókuszáló technológiai- és szolgáltató központot kíván létrehozni ezen a területen már régóta jelen levő komoly szakmai teljesítményt felmutató, de a kritikus méretet már elért vállalatok számára. Ugyanakkor vállalkozásunk a start-up illetve fiatal, nagy növekedési képességű mikro- és kisvállalkozások számára irodát, kutató műhelyeket kíván inkubátorházként biztosítani, hogy olyan újonnan alapított, vagy néhány éves, tőkehiánnyal küzdő vállalkozásoknak nyújtson szakmai, szolgáltatásbeli segítséget, melyek az itt található kedvező technológiai és teszt lehetőségeket a fejlődésük érdekében ki tudják használni. A projekt célja alapvetően egy elektronikai technológiai és tesztközpont kialakítása rádiófrekvenciás, mikrohullámú, illetve nagysebességű high-tech, illetve ehhez közeli fejlesztések, kísérleti és kissorozatú gyártások, valamint az ehhez kapcsolódó felsőoktatási támogató tevékenységek számára.

A projekt eredményeként egy olyan Elektronikai Technológiai Center jön létre, ahol a betelepülő cégek számára lehetőség nyílik a legmodernebb tervezési, szerelési, tesztelési lehetőségek igénybevételére (pl. nagy tisztaságú, antisztatikus szerelő helyiségek, chip bondolási technológiával, PC vezérelt vibrációs teszt rendszer, klímaberendezés szabályozható páratartalommal, EMC és érintésvédelmi teszt laborok, RF és mikrohullámú valamint optikai műszerek, CNC forgácsoló műhely egyedi és kissorozatú gyártáshoz, stb.).

A központ által biztosított magas technikai színvonal a csatlakozó cégek számára lehetővé teszi nagyobb (nemzetközi) kutatás-fejlesztési projektekben, pályázatokon való részvételt.

Várható beköltözés:.2009 év vége
Szeretettel várjuk a beköltözni szándékozó KKV-kat.

Épület alapparaméterek, területek (m^2)
650 3. emelet
1850 2. emelet
2500 1. emelet
2350 Földszint
3700 Garázs


11050 Összesen